уторак, 18. фебруар 2014.

Ravnoteža duha i tela - 2. deo

Kada nešto pokušava da me izvede iz ravnoteže, svoje nesvesno hranim tvrdnjama i predstavama mira, balansa i blagostanja.
Mašta pokreće veoma moćan mehanizam čije nerazumnljivo, ali vrlo precizno funkcionisanje potpuno odgovara stvaralačkoj predstavi.
Osećaj moći i samopouzdanja je dobro oružje u borbi protiv loših spoljnih uticaja. Da bih učvrstila zdravlje, dovoljno je da želim i o tome mislim. "Sve sam robusnija, savršeno sam uravnotežena" Šta to znači?
To znači da moj organizam besprekorno funcioniše. Mirna sam, hladnokrvna i puna elana. Nervi su mi kao konopci. Ništa me ne može uznemiriti. Uvek dobro spavam i ujutru se budim odmorna. Osećam potrebu za aktivnošću koja od mojih svakodnevnih obaveza čini zadovoljstvo. Promena temperature blagotvorno deluje na mene. Slobodno dišem. Zahvaljujući perfektnoj cirkulaciji, svaki deo moga tela održava optimalnu temperaturu.
Misli su mi uvek bistre. Uvek sam sveža i orna.
Svakog dana sam fizički i intelektualno sposobnija. Sve sam jača i otpornija.
Živim sa nerazdvojivim optimizmom i vitalnom ravnotežom.
Uvek koristim afirmativne sugestije, kvalitetno pozitivnim i rezonskim auto - sugestijama.
Uvek se trudim sa sačuvam hladnokrvnost, čime sam u stanju da uklonim svaki loš uticaj sa strane. Prepreke, nezadovoljstvo shvatam kao nešto na što ću usredsrediti svoje napore.
Razvijam svoje sposobnosti i navike koje će mi omogućiti prednosti u kojima ću uživati plodove sopstvenih vrednosti.

Нема коментара:

Постави коментар